DOBRODOŠLI U AKADEMIJU ZA PLASTIČNU KIRURGIJU

Izvrsnost u obrazovanju iz područja plastične kirurgije u Akademiji za plastičnu kirurgiju očituje se u okupljanju ugledne skupine stručnjaka, uključujući cijenjene profesore i docente vodećih medicinskih fakulteta, iskusne i priznate plastične kirurge. 
Naš zajednički cilj je jasan: vrhunska edukacija. 


O nama

Akademiju za plastičnu kirurgiju osnovali su sveučilišni profesori i docenti, licencirani plastični kirurzi s dugogodišnjim specijalističkim kliničkim stažem iz oblasti plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije i članovi Američkog društva plastičnih kirurga s ciljem vrhunske edukacije iz područja svoga profesionalnog djelovanja.

Ponosimo se dosadašnjim postignućima i težimo održavanju najviših standarda izvrsnosti u području plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije edukacijom i publiciranjem u najviše rangiranim (C.C.) stručnim časopisima iz svoje struke. Svojim stručnim doprinosom obogatili smo područje plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije tijekom proteklih 30 godina, aktivno djelujući ne samo u Republici Hrvatskoj već i na međunarodnoj razini. Tijekom svog angažmana na sveučilišnim klinikama te brojnim privatnim ustanovama napravili smo više od 30.000 operativnih zahvata u području plastične kirurgije s više od 40.000 zadovoljnih pacijenata. Naš profesionalni rad uključuje veliki broj onkoplastičnih i rekonstrukcijskih zahvata na dojkama, najsloženije operativne zahvate na šaci, glave i vratu kao i kompleksne zahvate podizanja tijela nakon barijatrijske kirurgije. Kirurzi Akademije također su ponosni članovi najuglednijih europskih i svjetskih udruženja plastičnih kirurga.

 

NAŠA MISIJA 

Unaprijeđenije područja plastične kirurgije kroz sveobuhvatno obrazovanje, istraživanje i suradnju. Akademija za plastičnu kirurgiju zauzima se za izvrsnost u kirurškom znanju i skrbi o pacijentima. 
 

ŠTO NAS IZDVAJA? 

Stručnost: Naši članovi predstavljaju autoritete u ovom području, doprinoseći rastu i napretku plastične kirurgije kroz svoje iskustvo i akademska postignuća

Obrazovanje: Pružamo platformu za kontinuirano učenje i usavršavanje vještina, osiguravajući da naši članovi ostanu u samom vrhu inovacija u području plastične kirurgije 

Zajednica: Potičemo dinamičnu zajednicu stručnjaka, potičući umrežavanje, dijeljenje znanja i suradnju

Zajedno ćemo oblikovati budućnost ovog dinamičnog područja.
 

KLJUČNE INICIJATIVE